Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is Interbank betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is Interbank betrouwbaar?

Interbank is een bekende Nederlandse kredietverstrekker. Bent u op zoek naar een lening, dan is de kans groot dat u de naam van Interbank tegenkomt.

Interbank: een korte kennismaking

Interbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CACF NL), een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa. Daardoor is Interbank naar eigen zeggen een solide partij met veel expertise in financiële dienstverlening. Als kredietverstrekker beschikt Interbank over een bankvergunning. Alleen instellingen die een bankvergunning hebben, mogen leningen verstrekken.

Interbank en de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Ook heeft Interbank een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze instantie houdt toezicht op alle kredietverstrekkers in Nederland. Alles wat Interbank doet, wordt door de AFM gecontroleerd. Dat Interbank een AFM-vergunning heeft, betekent dat deze kredietverstrekker betrouwbaar is en aan alle voorwaarden voldoet om kredieten te mogen verstrekken. U kunt er daarom vanuit gaan dat uw lening bij Interbank in goede handen is. Heeft u toch een klacht over Interbank, dan kunt u dat melden bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Interbank staat bij Kifid geregistreerd onder nummer 100.000062.

De leningen van Interbank

U kunt bij Interbank terecht voor een persoonlijke lening. Deze lening heeft een vaste looptijd, een vaste rente en een vaste maandelijkse aflossing. Sinds 1 augustus 2019 kunt u bij Interbank geen doorlopend krediet meer afsluiten. Reden hiervan is de afnemende populariteit van het doorlopend krediet ten opzichte van de persoonlijke lening. Dit komt onder andere door de lagere rente op een persoonlijke lening.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Interbank sluit alleen leningen af via tussenpersonen. Bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan sluit u uw Interbank lening tegen de laagste rente af bij Ambtenarenlening. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening