Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Is Lender & Spender betrouwbaar?

Een kredietverstrekker mag in Nederland alleen actief zijn als de organisatie beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Lender & Spender beschikt over deze vergunning (vergunningnummer: 12043019) en staat daarmee onder toezicht van de AFM. Deze toezichthouder controleert onder andere of Lender & Spender zich houdt aan de Wet financieel toezicht (Wft) en geen onverantwoorde leningen verstrekt. Blijkt Lender & Spender geen betrouwbare partij te zijn, dan wordt de vergunning ingetrokken en kan Lender & Spender geen leningen meer verstrekken.

Naast het verplichte toezicht door de AFM volgt Lender & Spender de gedragscode, normen en richtlijnen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Ook is Lender & Spender lid van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KifiD) (registratienummer: 300.016194).

Voordelig uw lening afsluiten

U kunt bij Lender & Spender zowel rechtstreeks als via een tussenpersoon een lening afsluiten. Bent u (semi)ambtenaar, dan sluit u lening het voordeligst af via Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.