Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is Lloyds betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is Lloyds betrouwbaar?

Weten of een financiële instelling betrouwbaar is? Dan zijn de vergunningen van de betreffende organisatie een belangrijke indicator. Zonder vergunning mag een financiële dienstverlener niet actief zijn in Nederland. Dat geldt ook voor Lloyds.

Lloyds Bank is een van oorsprong Engelse bank en sinds 1966 ook in Nederland actief op het gebied van hypotheken, persoonlijke leningen en spaarproducten. Lloyds Bank staat, net als andere financiële instellingen, onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit toezicht houdt onder andere in dat de AFM controleert of Lloyds Bank zich houdt aan de regels van de Wet financieel toezicht (Wft).

Ook beschikt Lloyds over een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Om deze vergunning te krijgen moet Lloyds Bank aan strenge eisen voldoen. U kunt er daarom vanuit gaan dat Lloyds Bank een betrouwbare bank is voor uw financiële producten.

Als lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) werkt Lloyds volgens de VFN gedragscode, normen en richtlijnen.

Lloyds lening afsluiten?

U kunt bij Lloyds niet rechtstreeks een lening afsluiten. Hiervoor werkt Lloyds samen met tussenpersonen. Bent u ambtenaar, dan sluit u uw Lloyds lening het voordeligst af via Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening