Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is Qander betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is Qander betrouwbaar?

Voordat u in zee gaat met een organisatie, wilt u weten of het bedrijf betrouwbaar is. Op de financiële markt kunt u deze betrouwbaarheid onder andere afmeten aan de vergunningen die het bedrijf heeft.

Qander is een Nederlandse kredietverstrekker met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Het bedrijf staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB). Om deze vergunning te kunnen krijgen, moet Qander aan strenge eisen voldoen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat alleen betrouwbare organisaties een vergunning van DNB krijgen.

De betrouwbaarheid van Qander blijkt verder uit het feit dat het bedrijf werkt volgens de gedragscode, normen en richtlijnen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN).

Uw Qander lening via Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan sluit u een Qander lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening