Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is RegioBank betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is RegioBank betrouwbaar?

Om als bank in Nederland actief te mogen zijn, moet een financieel dienstverlener aan strenge regels en wetten voldoen. Banken als RegioBank staan hiervoor onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Lapt RegioBank de regels aan de laars, dan volgt een straf en wordt in het ergste geval de bankvergunning ingetrokken.

Vergunningen en toezicht

RegioBank beschikt over de benodigde vergunningen om financiële diensten te mogen verkopen en hierover te adviseren. Banken als RegioBank hebben een belangrijke rol in de maatschappij. Dat klanten beschermd worden tegen wangedrag is dan ook zeer belangrijk. Daarvoor zijn autoriteiten als de AFM in het leven geroepen. Met het toezicht dat de AFM houdt, kunt u ervan uitgaan dat RegioBank een betrouwbare partij is voor het onderbrengen van uw bankrekening en andere financiële diensten.

Recensies en klachten

Naast het officiële toezicht zijn er ook meer subjectieve manieren waarop u de betrouwbaarheid van RegioBank kunt controleren. Zo geven de recensies van anderen u een goed beeld van de klanttevredenheid. Scoort RegioBank hier hoog, dan geeft dat een goed gevoel van vertrouwen. Ook eventuele klachten die klanten hebben ingediend bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en de afhandeling hiervan, geven u een beeld van het presteren en de betrouwbaarheid van RegioBank.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening