Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Is SNS Bank betrouwbaar?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Is SNS Bank betrouwbaar?

SNS Bank is een gerenommeerde Nederlandse bank en samen met RegioBank, ASN Bank en BLG Wonen onderdeel van de Volksbank. De bank kan als bank niet actief zijn zonder vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Maakt de bank grove fouten, dan kan de vergunning ingetrokken worden. Het beschikken over een vergunning is dan ook een belangrijke graadmeter voor het functioneren van een financiële dienstverlener. Daarnaast kunt u de betrouwbaarheid van SNS Bank opmaken uit onder andere de beoordelingen van klanten.

Vergunningen en toezicht

SNS Bank heeft samen met RegioBank en ASN Bank een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. Ook is er een AFM-vergunning op naam van de Volksbank waar SNS Bank onder valt. Deze vergunningen worden niet zomaar verstrekt. Daarvoor moet de bank aan diverse eisen voldoen. Ook controleren DNB en de AFM of de bank zich aan alle wet- en regelgeving houdt die op banken betrekking hebben, zoals de Wet op het financieel toezicht (Wft). Overtreedt de bank de regels, dan kunnen DNB en AFM een waarschuwing geven, een straf opleggen en in het ergste geval de vergunning intrekken.

Klachten en beoordelingen van klanten

Klanten zullen wanneer zij niet tevreden zijn, dit ook laten weten. Zij kunnen een klacht indienen over de bank bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), maar zij kunnen ook hun mening en ervaringen achterlaten op onafhankelijke platforms als Trustpilot en via Google reviews. Alhoewel deze beoordelingen persoonlijk zijn, kunnen ze u wel een goede indruk geven van het functioneren van de bank.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening