Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik als leraar geld lenen bij Ambtenarenlening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik als leraar geld lenen bij Ambtenarenlening?

Als leraar of docent in het basis, voortgezet of beroepsonderwijs, kunt u tegen de laagste rente van Nederland een persoonlijke lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Ambtenarenlening is er voor iedereen die werkzaam is in de publieke sector, dus ook voor alle leraren, docenten, onderwijsassistenten, directeuren, conciƫrges, teamleiders en intern begeleiders in het primair, voortgezet, beroeps- en wetenschappelijk onderwijs.

Laagste rente voor leraren

Wat uw functie in het onderwijs ook is, bij Ambtenarenlening komt u in aanmerking voor de laagste rente op een persoonlijke lening. Werkenden in de publieke sector zijn al jaren bewezen de beste betalers van Nederland. Voor banken zijn zij dan ook een betrouwbare doelgroep met het laagste risico. Dat belonen zij met de laagst mogelijke rente op een persoonlijke lening.

Werkt uw partner ook in het onderwijs, dan profiteert u beiden van de lage rente van Ambtenarenlening. Maar ook als uw partner in een andere sector werkt of zelfstandig is, biedt Ambtenarenlening mogelijkheden met een lening voor een verbouwing, aanschaf van een andere auto of een ander doel.

Vrijblijvende offerte

Op onze website vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan om te zien wat uw mogelijkheden zijn bij Ambtenarenlening.

 

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening