Let op! Geld lenen kost geld
Offerte aanvragen

Om gratis een offerte te ontvangen, klik hier.

Kan ik bij Ambtenarenlening geld lenen als ik in de zorg werk?

Bent u werkzaam in de zorg- en welzijnssector en wilt u geld lenen, dan profiteert u van de lage rente van Ambtenarenlening. U komt dus zeker in aanmerking voor een ambtenarenlening als u in het ziekenhuis, de verpleging, ggz, kinderopvang of jeugdzorg werkt.

Beste betalers

U kunt voordelig geld lenen bij Ambtenarenlening als u werkzaam bent in de publieke sector. Dat geldt voor alle (semi)ambtenaren, maar ook voor werkenden in de zorg en het onderwijs. U komt voor de lage rente van Ambtenarenlening in aanmerking omdat (semi)ambtenaren statistisch gezien de beste betalers zijn. Dat betekent dat het risico dat u de lening niet of niet op tijd terugbetaalt, voor de bank veel kleiner is dan bij de gemiddelde lener. Dit betrouwbare betaalgedrag belonen banken met een lagere rente.

Inkomen van uw partner

Is uw partner ook (semi)ambtenaar, dan tellen onze banken beide salarissen mee bij de berekening van uw leencapaciteit. Dat geldt ook voor andere inkomsten uit een vast dienstverband mits deze stabiel zijn. Inkomen uit een uitkering of zelfstandig ondernemerschap komt niet in aanmerking voor de lage rente van Ambtenarenlening.

Wat in uw geval mogelijk is, ontdekt u snel en eenvoudig via een offerteaanvraag op Ambtenarenlening.nl.