Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik bij Ambtenarenlening geld lenen als ik in het onderwijs werk?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik bij Ambtenarenlening geld lenen als ik in het onderwijs werk?

Ambtenarenlening is er voor iedereen die werkt in de publieke sector. Dat geldt voor ambtenaren bij gemeenten, provincies en rijksoverheid, maar ook voor werkenden in de zorg en het onderwijs. Werkt u op een basisschool, in het voortgezet onderwijs of aan de universiteit, dan komt u dus zeker in aanmerking voor een ambtenarenlening.

Onderwijsmedewerkers kunnen bij Ambtenarenlening geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Dat kan omdat werkenden in de publieke sector statistisch gezien de beste betalers van Nederland zijn. Banken zien medewerkers in het primair, voortgezet, middelbaar- en hoger beroeps- en wetenschappelijk onderwijs dan ook graag in hun klantenkring en bieden hen een lagere rente. Zo is de kans groot dat u bij Ambtenarenlening goedkoper uit bent voor uw persoonlijke lening.

Ook voor onderwijsgerelateerde organisaties

Werkt u bij een onderwijsgerelateerde organisatie zoals een onderzoeksinstelling of onderwijs(advies)bureau, dan kunt u ook voordelig geld lenen bij Ambtenarenlening.

Hoe zit het met mijn partner?

Werkt uw partner ook in het onderwijs of bij een andere overheidswerkgever, dan telt het inkomen van uw partner ook mee bij de berekening voor een ambtenarenlening. Met uw gezamenlijke inkomen kunt u meer lenen. Maar ook als uw partner werkzaam is buiten de publieke sector, komt u samen in aanmerking voor de lage rente van Ambtenarenlening.

Vrijblijvende offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u weet meteen wat uw mogelijkheden zijn.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening