Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik boetevrij aflossen bij DEFAM?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik boetevrij aflossen bij DEFAM?

Extra aflossen op uw DEFAM lening mag altijd, ongeacht het bedrag en kost u niets. Zo bent u sneller van uw lening af. Wel is het verstandig om na te gaan of u het geld waarmee u een extra aflossing wilt doen, ook echt kunt missen.

Extra aflossen zonder boete

U kunt altijd boetevrij aflossen op uw DEFAM lening. Dit geldt zowel voor een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Er geldt geen limiet voor het boetevrij aflossen. U kunt dus 100 euro extra aflossen, maar ook de hele lening in een keer terugbetalen.

Is extra aflossen verstandig?

Heeft u geld over dat u kunt missen, dan is extra aflossen op uw DEFAM lening zeker interessant. Denkt u het geld op niet al te lange termijn toch weer nodig te hebben, dan kunt u wellicht beter wachten met extra aflossen. Zorg dat u altijd een buffer houdt voor onverwachte kosten. Wilt u later weer een nieuwe lening afsluiten, dan bekijkt DEFAM opnieuw uw situatie. Is deze veranderd en minder gunstig geworden, dan kan een nieuwe lening lastiger worden. Bedenk daarom goed wat u gaat doen.

Extra aflossen bij DEFAM

Om extra af te lossen op uw DEFAM lening, volgt u onderstaande stappen.

Stap 1: log in op MijnDEFAM.
Stap 2: klik op ‘Aflossen’ en vervolgens op ‘Extra aflossen’.
Stap 3: bepaal welk bedrag u extra wilt aflossen op uw lening. Dit bedrag kunt u met iDEAL betalen.

Kosteloos oversluiten

Wilt u de lening nog niet volledig aflossen, dan kunt u er ook voor kiezen uw lening over te sluiten naar een lening met een lagere rente. Zo betaalt u als ambtenaar of semiambtenaar de laagste rente bij Ambtenarenlening. Met een vrijblijvende offerte weet u gelijk waar u aan toe bent.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening