Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik boetevrij aflossen bij Lender & Spender?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik boetevrij aflossen bij Lender & Spender?

U kunt bij Lender & Spender boetevrij aflossen op uw lening voor bedragen vanaf 50 euro. De volledige lening in een keer aflossen kan ook en kost u niets. Een financiële meevaller kunt u zo gebruiken om sneller van uw lening af te zijn. U doet een extra aflossing via uw persoonlijke omgeving op lenderspender.nl.

Extra aflossen of niet?

Veel mensen kiezen er voor hun spaargeld dat nauwelijks nog iets oplevert of een financiële meevaller te gebruiken voor een extra aflossing op hun persoonlijke lening of doorlopend krediet. Dat kan zeker een slimme keuze zijn, mits u het geld waarmee u de aflossing wilt doen daadwerkelijk kunt missen. Hoewel de spaarrente momenteel verwaarloosbaar is, is het slim een buffer achter de hand te houden voor onverwachte uitgaven. Moet u later toch weer geld lenen om deze uitgave te kunnen doen, dan wordt uw aanvraag opnieuw behandeld op basis van uw situatie op dat moment. Die situatie bepaalt of en hoeveel u kunt lenen en tegen welke rente.

Een lagere rente

Wilt u een extra aflossing doen om uw maandlasten te verlagen of eerder van uw lening af te zijn, dan kan het ook lonen om te kijken of uw lening goedkoper kan. Met een lagere rente kunt u met een gelijkblijvend maandbedrag sneller aflossen en verkort u de looptijd van uw lening. Een kortere looptijd betekent ook dat u over de hele looptijd minder rente betaalt.

Uw mogelijkheden bij Ambtenarenlening

Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u uw lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Ambtenarenlening bemiddelt voor diverse kredietverstrekkers en bekijkt voor u de beste mogelijkheden. Benieuwd? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening