Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Kan ik boetevrij aflossen bij Lloyds?

Heeft u een persoonlijke lening bij Lloyds dan kunt u hier altijd boetevrij op aflossen. Dit geldt zowel voor een extra aflossing als voor het volledig eerder aflossen van de lening.

Wel of niet extra aflossen?

Extra aflossen is interessant als u over spaargeld beschikt dat u voorlopig niet nodig heeft. De kans is groot dat de rente op uw spaarrekening niet opweegt tegen het voordeel van een lagere maandlast op uw persoonlijke lening. Voordat u besluit daadwerkelijk extra af te lossen, is het verstandig bij u zelf na te gaan of u het geld daadwerkelijk kunt missen. Wilt u later toch weer een lening afsluiten, dan bekijkt de kredietverstrekker opnieuw uw situatie. Het moment van afsluiten is bepalend voor uw leenmogelijkheden. Bent u net van baan veranderd met een tijdelijk contract of zit u midden in een echtscheiding, dan wordt een nieuwe lening een stuk lastiger.

Oversluiten naar een goedkopere lening

Wilt u uw lening behouden, maar wel lagere lasten, dan kan het lonen uw lening over te sluiten naar een goedkopere lening. Kunt u elders tegen een lagere rente geld lenen, dan kunt u met de nieuwe goedkopere lening de bestaande lening aflossen en verder lenen met lagere lasten.

Kosteloos oversluiten naar Ambtenarenlening

Ambtenaren lenen het voordeligst bij Ambtenarenlening. Bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan kan Ambtenarenlening een aantrekkelijke keuze zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te zien wat uw mogelijkheden zijn.