Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik boetevrij aflossen op mijn lening bij ABN Amro?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik boetevrij aflossen op mijn lening bij ABN Amro?

Op een persoonlijke lening en doorlopend krediet mag u altijd boetevrij aflossen. Banken mogen u hiervoor geen kosten in rekening brengen. Wilt u extra aflossen op uw lening bij ABN Amro of deze volledig aflossen, dan zijn hier dus geen kosten aan verbonden.

Is extra aflossen interessant?

Met de huidige lage spaarrentes, levert uw spaargeld nauwelijks nog iets op. Door de inflatie wordt uw spaargeld juist minder waard. Het kan dan interessant zijn om spaargeld dat u kunt missen te gebruiken voor een extra aflossing op uw lening. Zo bent u sneller van uw lening af. Wel is het belangrijk om alleen geld te gebruiken dat u echt kunt missen. Wilt u later toch weer geld lenen, dan bekijkt de kredietverstrekker opnieuw uw situatie. Heeft u net een nieuwe baan met een tijdelijk contract of gaat u scheiden, dan wordt een nieuwe lening een stuk lastiger.

Oversluiten naar een lagere rente

Wilt u extra aflossen om uw lasten te verlagen, dan kunt u er ook voor kiezen uw lening over te sluiten naar een goedkopere lening. Met de nieuwe goedkopere lening lost u dan de huidige lening af en gaat u verder met een lagere maandlast. Ook aan oversluiten zijn geen kosten verbonden.

Laagste rente voor ambtenaren

Bent u ambtenaar of semiambtenaar, dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland een lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Met deze lening lost u eenvoudig uw huidige duurdere lening af. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat uw mogelijkheden zijn.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening