Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik boetevrij aflossen op mijn lening bij Nationale-Nederlanden?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik boetevrij aflossen op mijn lening bij Nationale-Nederlanden?

Een groot voordeel van een persoonlijke lening is dat u hier altijd extra boetevrij op mag aflossen. Dat geldt dus ook voor uw lening bij Nationale-Nederlanden. Zo bent u eerder van uw lening af en bent u goedkoper uit dan wanneer u de oorspronkelijke looptijd aanhoudt.

Waarom eerder aflossen?

Via uw maandbedrag lost u maandelijks automatisch af op uw lening. Dat maandbedrag bestaat uit rente en aflossing. Heeft u wat geld over, dan kunt u dit gebruiken voor een extra tussentijdse aflossing. Uw maandbedrag verandert hierdoor niet, maar u lost uw lening wel sneller af. Doordat de looptijd van uw lening korter wordt door een extra aflossing, betaalt u ook minder rente. Uw lening wordt dus goedkoper als u meer aflost dan de maandelijkse aflossing.

Omdat de bank geen boete mag vragen voor eerder of extra aflossen, kunt u er ook voor kiezen de volledige lening eerder af te lossen als uw financiƫle plaatje dat toelaat. Heeft u geld over om te gebruiken voor het aflossen van uw lening, dan bent u direct van uw lening af en stopt u met het betalen van rente.

Wel of niet vervroegd aflossen?

Voordat u besluit om uw lening eerder af te lossen of een extra aflossing te doen, is het verstandig om goed na te gaan of u het geld inderdaad kunt missen. Weet u nu al dat u in de toekomst voor een grote uitgave komt te staan, dan kan het slim zijn hiervoor een potje achter de hand te houden. Dit kan voordeliger zijn dan op dat moment een nieuwe lening af te moeten sluiten. U weet namelijk niet hoe de rente zich ontwikkelt en hoe u er persoonlijk voor staat. Verandert uw situatie in uw nadeel, dan kan dat de mogelijkheden voor een nieuwe lening flink benadelen. Bij het afsluiten van een nieuwe lening geldt immers uw huidige situatie.

Kan uw lening goedkoper?

Heeft u nog wel een lening nodig, maar wilt u minder betalen, dan loont het om te onderzoeken of uw lening bij Nationale-Nederlanden goedkoper kan. Zo betaalt u als (semi)ambtenaar bij Ambtenarenlening de laagste rente op een persoonlijke lening. Net als aflossen u niets kost, mag u uw lening ook kosteloos oversluiten. U betaalt immers liever niet meer dan nodig is. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte met uw mogelijkheden voor een voordelige ambtenarenlening.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening