Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik boetevrij aflossen op mijn lening bij Rabobank?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik boetevrij aflossen op mijn lening bij Rabobank?

Heeft u een persoonlijke lening of doorlopend krediet bij Rabobank, dan kunt u deze boetevrij aflossen. Dit geldt zowel voor een gedeeltelijke aflossing als voor het volledig aflossen van uw krediet. De bank mag u voor vervroegd aflossen geen boete of andere kosten in rekening brengen.

Kunt u extra aflossen?

Heeft u spaargeld, dan levert dat door de extreem lage rente momenteel nog maar zeer weinig op. Door de hoge inflatie neemt de waarde van uw spaarrekening juist af. Kunt u een deel van uw spaargeld missen, dan kan het slim zijn dit geld te gebruiken voor een extra aflossing op uw krediet. Wel moet u goed bedenken of u het geld daadwerkelijk kunt missen. Zorg dat u een buffer aanhoudt voor onverwachte kosten of voor een verwachte grote aankoop. Dat is altijd goedkoper dan een nieuwe lening afsluiten.

Oversluiten naar een goedkopere lening

Naast een extra aflossing op uw lening, kunt u er ook voor kiezen uw huidige lening over te sluiten naar een goedkoper alternatief. Zo heeft u nog steeds de beschikking over het geld, maar betaalt u hier minder voor. Met de nieuwe goedkopere lening lost u de huidige lening af.

Uw lening goedkoper bij Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar dan kunt u uw Rabobank lening oversluiten naar een goedkopere lening van Ambtenarenlening. (Semi)ambtenaren lenen bij Ambtenarenlening namelijk tegen de laagste rente van Nederland. Met een vrijblijvende offerte maakt u eenvoudig de vergelijking met uw huidige krediet.

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening