Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik boetevrij aflossen zonder kosten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik boetevrij aflossen zonder kosten?

Wanneer u een lening afsluit, betaalt u die maandelijks aan de kredietverstrekker terug. Deze betaling bestaat uit een vast bedrag aan rente en aflossing. Zo lost u dus maandelijks een deel van de lening af tot u de lening aan het eind van de looptijd volledig hebt afgelost.

Geen boete, geen kosten

Wilt u tussentijds een extra aflossing doen op uw lening of de lening volledig eerder aflossen, dan kunt u dit in de meeste gevallen heel eenvoudig zelf regelen via de online omgeving van uw kredietverstrekker. U bepaalt helemaal zelf hoeveel u extra aflost en hoe vaak. U mag namelijk altijd zonder boete of kosten extra aflossen op uw lening. Boetevrij aflossen zonder kosten is bij een persoonlijke lening heel vanzelfsprekend. Zo kunt u er ook voor kiezen om maandelijks een extra bedrag af te lossen naast het maandbedrag dat u voor de lening betaalt. Het kost u niets extra en aan het eind van de rit bent u zelfs goedkoper uit.

Looptijd staat niet vast

Een extra aflossing op uw lening verkort de looptijd van uw lening. Uw maandbedrag verandert er niet door. U blijft dus maandelijks hetzelfde bedrag aflossen. Een extra aflossing zorgt er op die manier voor dat u eerder van uw lening af bent. Daardoor betaalt u minder rente, want uiteraard stopt ook de rentebetaling zodra u uw lening heeft terugbetaald. Met extra aflossen bespaart u dus op uw lening.

Geen maximum

Voor extra aflossen op een persoonlijke lening geldt geen maximum. Krijgt u een financiƫle meevaller waardoor uw lening plots overbodig wordt, dan kunt u uw lening in een keer aflossen en bent u van uw maandelijkse betalingen af. U hoeft niet bang te zijn dat de bank u hiervoor kosten in rekening brengt. U mag op een persoonlijke lening namelijk altijd extra boetevrij aflossen.

Vrijblijvend en kosteloos oversluiten naar Ambtenarenlening

Heeft u een lening en wilt u weten of het goedkoper kan? Dan kunt u kiezen voor oversluiten. Ook aan het oversluiten van een persoonlijke lening zijn geen kosten verbonden. Het is dan ook altijd slim om vrijblijvend de mogelijkheden op te vragen. Bent u werkzaam als ambtenaar of semiambtenaar dan bestaat de kans dat uw huidige lening goedkoper kan bij Ambtenarenlening. Ambtenaren betalen namelijk de laagste rente op een persoonlijke lening. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening