Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik een autolening afsluiten bij Ambtenarenlening?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik een autolening afsluiten bij Ambtenarenlening?

Of u nu een nieuwe auto gaat kopen of een verbouwing op de planning heeft, als ambtenaar kunt u bij Ambtenarenlening tegen de laagste rente van Nederland een (auto)lening afsluiten.

Een autolening is niets meer dan een persoonlijke lening met als doel een auto. U kunt bij Ambtenarenlening een persoonlijke lening afsluiten voor elk willekeurig consumptief doel. Het leendoel auto is daar een van.

Wat is uw leendoel?

Als u een lening afsluit, wil de kredietverstrekker graag weten waar u het geld voor wilt gebruiken. Het leendoel kan namelijk invloed hebben op uw leenmogelijkheden. Zo hanteren sommige kredietverstrekkers voor een auto een kortere maximale looptijd dan wanneer u het geld bijvoorbeeld wilt gebruiken voor een verbouwing. Bovendien wil de bank weten of u het geld gebruikt voor een doel waar de lening voor bedoeld is, namelijk een consumptief doel. Een persoonlijke lening is niet bedoeld voor een zakelijke investering.

Een passende lening voor uw auto

Heeft u een andere auto op het oog en zoekt u hiervoor een passende lening? Als ambtenaar of semiambtenaar sluit u eenvoudig en tegen de laagste rente van Nederland een (auto)lening af bij Ambtenarenlening. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening