Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik een lening in een keer aflossen als ik de loterij win?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik een lening in een keer aflossen als ik de loterij win?

U heeft een mooi geldbedrag gewonnen in de loterij en wilt hiermee uw lening in een keer aflossen. Dat kan. U mag uw persoonlijke lening altijd aflossen voor het einde van de looptijd, gedeeltelijk of in zijn geheel. Zo bent u met een financiƫle meevaller in een keer van uw lening af.

Boetevrij tussentijds aflossen

Een meevaller zoals het winnen van de loterij kan een goede aanleiding zijn uw lening eerder af te lossen. U betaalt hiervoor geen boeterente. Is de lening volledig terugbetaald, dan vervalt ook de rente. Heeft u geld dat u kunt missen, dan is eerder aflossen altijd voordeliger.

Wel of niet aflossen?

Hoewel het aantrekkelijk kan zijn uw lening af te lossen met de prijs die u gewonnen heeft, is het ook verstandig hierin een overwogen keuze te maken. Wilt u binnenkort een grote aankoop doen of heeft u nog een verbouwing op de planning, dan kan het slim zijn het geld van de loterij hiervoor te gebruiken. Gebruikt u het geld voor het aflossen van de lening en heeft u binnenkort toch weer een groot bedrag nodig, dan moet u een nieuwe lening afsluiten, tegen de dan geldende rente en voorwaarden. Ligt de rente momenteel lager dan op uw lening, dan kan dat aantrekkelijk zijn, maar ook andere factoren moeten gunstig zijn om de lening rond te krijgen.

Uw Ambtenarenlening aflossen

Wilt u uw lening liever nog laten doorlopen, maar bent u benieuwd of het goedkoper kan? Bij Ambtenarenlening betaalt u de laagste rente van Nederland. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening