Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen als alleenstaande?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen als alleenstaande?

Of u nu samenwoont, getrouwd bent of alleen woont, of u een lening kunt afsluiten hangt af van meerdere factoren. Vaak is het voor samenwonenden en gehuwden wel wat makkelijker, maar ook voor alleenstaanden zijn er zeker mogelijkheden. Uw gezinssituatie is maar een van de zaken die mee wegen bij de beoordeling van een consumptief krediet.

Het totaalplaatje bepaalt

Als u een lening aanvraagt bij een bank of kredietverstrekker, beoordeelt deze uw hele financiƫle en persoonlijke situatie. Denk aan uw inkomen, soort dienstverband, uw woon- en gezinssituatie en uw eventuele andere leningen. Heeft u een vaste baan, dan is dat voor de bank gunstiger dan wanneer u een tijdelijk contract heeft. Uw contract kan immers niet verlengd worden terwijl uw maandelijkse lasten voor de lening wel doorlopen. Bij uw gezinssituatie kijkt de bank of u een partner heeft en of er inwonende kinderen zijn. Dit nemen zij mee in de berekening wat u maximaal kunt lenen. Als alleenstaande komt u hier vaak minder gunstig uit de bus, omdat de fictieve lasten voor levensonderhand waar de bank mee moet rekenen voor een alleenstaande relatief hoger zijn dan voor een gezin. Maar woont u als alleenstaande in een koopwoning, dan kan dit voor u weer beter uitpakken dan een lening voor samenwonenden in een huurhuis.

Of u een lening kunt afsluiten hangt dus van af van uw volledige situatie. Uw huwelijkse staat is daar maar een factor in.

Geld lenen bij Ambtenarenlening

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Ambtenaren en semiambtenaren kunnen tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening