Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen als eigenaar van een BV?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen als eigenaar van een BV?

Als eigenaar van een BV kunt u naast een zakelijke kredietbehoefte ook voor persoonlijke doeleinden een lening willen afsluiten. Daarvoor kunt u een aanvraag doen voor een persoonlijke lening. Ook voor zelfstandig ondernemers zijn er mogelijkheden voor een consumptief krediet.

Het inkomen van een ondernemer

Bij het afsluiten van een lening speelt het inkomen een grote rol. Als eigenaar van een BV ontvangt u loon uit uw eigen onderneming. Net als werknemers in loondienst ontvangt u hiervoor een loonstrook. Wilt u als zelfstandig ondernemer een persoonlijke lening afsluiten, dan levert u de bank uw loonstrook en het bewijs van inkomsten aan. Beide stukken heeft de bank nodig voor de beoordeling van uw kredietaanvraag.

Het resultaat van uw onderneming

Omdat het inkomen uit uw eigen BV komt, wil de bank ook inzicht in de resultaten van uw bedrijf. U levert hiervoor de jaarcijfers van de afgelopen drie jaar aan. Om als zelfstandige een persoonlijke lening af te kunnen sluiten, moet uw bedrijf dan ook minimaal drie jaar bestaan.

Uw woon- en gezinssituatie

Andere factoren die voor de aanvraag van een persoonlijke lening van belang zijn, ongeacht of u zelfstandig of in loondienst bent, zijn onder andere uw woon- en gezinsstituatie. Zo zijn de mogelijkheden voor een samenwonende woningeigenaar vaak gunstiger dan voor een alleenstaande in een huurwoning.

Uw lening bij Ambtenarenlening

U kunt als zelfstandige een persoonlijke lening afsluiten bij Ambtenarenlening als uw partner werkzaam is in de publieke sector. De banken waarmee wij samenwerken, nemen zowel uw inkomen als dat van uw partner mee in de berekening van uw leenmogelijkheden. Is uw partner geen (semi) ambtenaar, ook dan bekijken we graag voor u wat er mogelijk is. Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan weet u snel waar u aan toe bent.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening