Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen als eigenaar van een eenmanszaak?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen als eigenaar van een eenmanszaak?

Het aantal zelfstandigen in Nederland groeit. Daarmee neemt niet alleen het aantal zakelijke leningen een vlucht, ook groeit het aantal zelfstandig ondernemers dat voor privédoeleinden een persoonlijke lening wil afsluiten. Banken springen daar op in door de mogelijkheden voor zelfstandigen te verbeteren.

Waar moet u op letten als zelfstandige?

Om de lening op tijd terug te kunnen betalen, wil de bank inzicht in de financiën van uw eenmanszaak. Daarvoor vraagt de bank naar de resultaten die u de afgelopen drie jaar heeft behaald. Dat betekent dat uw eenmanszaak tenminste drie jaar actief moet zijn om uw aanvraag goed te kunnen beoordelen en de inkomsten uit uw eigen onderneming mee te kunnen nemen in de berekening. Bent u nog niet zo lang als zelfstandige aan het werk en heeft u nog gedeeltelijk inkomen uit een vast dienstverband, dan bekijkt de bank uw mogelijkheden op basis van uw vaste inkomen en dat van uw eventuele partner.

Leendoel is consumptief

Het leendoel van een persoonlijke lening moet altijd consumptief zijn. Dat betekent dat de lening bedoeld is voor een doel in uw privéleven, zoals de verbouwing van uw woning of de aanschaf van een nieuwe auto voor uw gezin. Wilt u investeren in uw eigen onderneming, dan is een zakelijke lening hiervoor de juiste oplossing.

Ook zelfstandigen lenen bij Ambtenarenlening

Of u nu een eenmanszaak heeft of eigenaar bent van een BV, een persoonlijke lening is er voor iedereen. U kunt uw persoonlijke lening als zelfstandige ook afsluiten via Ambtenarenlening. Het inkomen van uw partner die werkzaam is binnen of buiten de publieke sector, telt ook mee. Ambtenaren en semi ambtenaren en hun partners krijgen bij Ambtenarenlening de laagste rente. Een vrijblijvende offerte geeft u inzicht in de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening