Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen als freelancer?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen als freelancer?

Als freelancer een persoonlijke lening afsluiten is niet altijd even makkelijk. De bank wil graag dat de lening zonder problemen op tijd terugbetaald kan worden. Een stabiel inkomen is daarvoor een belangrijke vereiste. Toch zijn er ook voor freelancers zeker mogelijkheden om geld te lenen voor persoonlijke doeleinden.

Mogelijkheden voor freelancers

Wilt u geld lenen voor een verbouwing of de aanschaf van een auto, dan biedt een persoonlijke lening uitkomst. Bij het afsluiten van een persoonlijke lening is uw inkomen een belangrijk onderdeel. Het inkomen van een zelfstandige is vaak onzekerder dan dat van een medewerker in loondienst met een vaste baan. Maar heeft u een goedlopend bedrijf waarmee u een stabiel inkomen heeft, dan biedt dat goede mogelijkheden voor zelfstandig ondernemers.

Bij de beoordeling van uw aanvraag voor een persoonlijke lening, kijkt de bank naar uw inkomsten en bedrijfsresultaten in de afgelopen jaren. De meeste banken houden hiervoor een termijn van drie jaar aan. Bent u dus al enkele jaren succesvol actief als freelancer, dan ligt een lening voor persoonlijke doeleinden binnen handbereik.

Het totaalplaatje bepaalt

Net als bij particulieren, kijkt de bank niet alleen naar het inkomen, maar spelen ook andere factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan uw woonsituatie of de samenstelling van uw gezin. Woont u in een koophuis en heeft u een partner, dan heeft dat meestal een gunstiger uitkomst dan wanneer u alleenstaand bent en in een huurwoning woont. Maar ook uw leenervaring speelt een rol. Heeft u eerder een lening gehad en deze netjes terugbetaald, dan kan dat in uw voordeel werken, omdat de bank dan al meer zicht krijgt op uw betaalgedrag. Een negatieve registratie bij BKR is dan juist weer niet gunstig.

Ook freelancers lenen bij Ambtenarenlening

Alle factoren samen bepalen wat u kunt lenen en tegen welke rente. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Ook als zelfstandige kunt u tegen een aantrekkelijke rente geld lenen bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij sturen u een overzicht van de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening