Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen als ik geen vast dienstverband heb?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen als ik geen vast dienstverband heb?

Het soort dienstverband is een van de factoren die uw mogelijkheden voor een lening bepalen.

Over het algemeen krijgt u makkelijker een lening als u een vaste baan heeft. Vooral als dit al een langer durend dienstverband is. De bank ziet u dan als een betrouwbare medewerker die minder snel op straat komt te staan. Een tijdelijk contract geeft meer onzekerheid, zowel voor u zelf als voor de bank. Mocht uw contract niet verlengd worden, dan moet u nog wel uw maandelijkse lasten kunnen blijven betalen. Valt uw inkomen weg, dan wordt dit een stuk lastiger. Banken zullen daarom minder snel een lening verstrekken bij een tijdelijke baan.

Het totaal bepaalt

Zoals gezegd is het soort dienstverband een van de factoren waar banken bij het verstrekken van leningen naar kijken. Het is dus zeker niet het enige. Ook de hoogte van uw inkomen, uw gezinssamenstelling, andere leningen, woonsituatie en uw leeftijd spelen een belangrijke rol. Zijn deze factoren allemaal gunstig, dan hoeft een tijdelijk contract geen belemmering te zijn voor een lening. Wel kan de rente hoger uitvallen of kunt u mogelijk minder lenen.

Vraag een intentieverklaring

Geld lenen met een tijdelijk contract wordt makkelijker als u een intentieverklaring van uw werkgever kunt overleggen. Daarin spreekt uw werkgever de intentie uit om u bij gelijkblijvend functioneren en gelijke marktomstandigheden, in vaste dienst te nemen. Daaruit blijkt dat uw werkgever tevreden over u is en de kans reƫel is dat u kunt blijven werken. Vraag uw werkgever daarom altijd om een intentieverklaring als u uw kansen bij de bank wilt vergroten.

Geld lenen bij Ambtenarenlening

Bent u werkzaam in de publieke sector of geldt dit voor uw partner, dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland geld lenen bij Ambtenarenlening. Ook met een tijdelijk contract zijn er mogelijkheden. Bekijk uw mogelijkheden door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening