Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen als ik in een huurhuis woon?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen als ik in een huurhuis woon?

Bij de beoordeling van een leningaanvraag, kijkt de kredietverstrekker naar verschillende zaken zoals uw loon, dienstverband en gezinssituatie. Daarnaast speelt ook uw woonsituatie een rol bij het bepalen van uw leenmogelijkheden. Wie in een koophuis woont, heeft een voordeel ten opzichte van iemand die in een huurwoning woont. Maar ook als woninghuurder komt u in aanmerking voor een lening als het totaalplaatje er goed uit ziet.

Woonsituatie niet bepalend

Uw woonsituatie is slechts een van de aspecten die meewegen bij de beoordeling van een aanvraag voor een lening. Heeft u een stabiel inkomen, een vast dienstverband en bent u getrouwd of samenwonend, dan maakt u goede kansen op een lening. Maar een negatieve registratie bij BKR, betalingsachterstanden of online gokken kunnen alsnog roet in het eten gooien. Vaak geven kredietverstrekkers pluspunten aan woningeigenaren, omdat zij statistisch gezien betere betalers zijn dan mensen die in een huurwoning wonen, maar ook hier kan dat voordeel teniet gedaan worden door zaken die uw aanvraag negatief beïnvloeden. Uw woonsituatie is dan ook zeker niet bepalend.

Leenmogelijkheden voor huurders bij Ambtenarenlening

Woont u in een huurhuis en wilt u geld lenen, dan loont het altijd de moeite om uw mogelijkheden te laten onderzoeken. Zo lenen ambtenaren en semiambtenaren bij Ambtenarenlening tegen de laagste rente van Nederland. Ook voor woninghuurders hebben wij mogelijkheden. Benieuwd naar uw opties? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan op ambtenarenlening.nl.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening