Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen als ik werkzaam ben bij een stichting?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen als ik werkzaam ben bij een stichting?

Om een lening af te kunnen sluiten, is een vast inkomen een belangrijke voorwaarde. Dat kan een salaris uit loondienst zijn, maar ook een inkomen uit zelfstandig ondernemerschap.

Wat is uw rol bij de stichting?

Bij een stichting kunt u werkzaam zijn als bestuurder, vrijwilliger of in vaste dienst. In welke rol u er werkzaam bent, bepaalt mede uw leenmogelijkheden. Als vrijwilliger heeft u geen inkomen en wordt het om die reden erg lastig om een lening af te sluiten, tenzij u een partner heeft die wel een betaalde baan heeft. Bent u bestuurder bij een stichting of heeft u er een vaste baan, dan zijn uw mogelijkheden gelijk aan die van andere werkenden in loondienst.

Het totaalplaatje bepaalt

Uiteraard kijken banken en kredietverstrekkers verder dan alleen het inkomen. Ook andere criteria spelen een rol. U kunt dan denken aan uw woon- en gezinssituatie, maar ook of u eerder een lening heeft gehad. Uiteindelijk bepalen alle factoren samen of en hoeveel u kunt lenen.

Geld lenen bij Ambtenarenlening

Bent u werkzaam in de publieke sector of is uw partner ambtenaar of semiambtenaar, dan kunt u bij Ambtenarenlening een lening afsluiten tegen de laagste rente van Nederland. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening