Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen bij Ambtenarenlening als ik geen ambtenaar ben?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen bij Ambtenarenlening als ik geen ambtenaar ben?

Ambtenaren en semiambtenaren kunnen bij Ambtenarenlening geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Dat komt doordat ambtenaren statistisch gezien de beste betalers van Nederland zijn. Bent u geen ambtenaar, maar wilt u wel geld lenen tegen de laagste rente van Nederland? Dan zijn er zeker mogelijkheden.

Wie kan er geld lenen bij Ambtenarenlening?

Ambtenarenlening is er voor iedereen die werkzaam is in de publieke sector en voor iedereen die in loondienst werkzaam is en voldoet aan de criteria die banken stellen om tegen een lage rente geld te kunnen lenen.

Bij de beoordeling van uw aanvraag kijkt Ambtenarenlening onder andere naar uw inkomen, leeftijd en dienstverband. Ook uw leenervaring speelt een rol bij het verwerken van uw aanvraag. Heeft u een stabiel inkomen, werkt u al langere tijd bij dezelfde werkgever en heeft u geen betalingsachterstanden, dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor een lage rente op een persoonlijke lening bij Ambtenarenlening.

Bij consumptief krediet is de rente sterk gebaseerd op uw risicoprofiel. Dit risico ligt bij ambtenaren het laagst. Daarom betalen ambtenaren de laagst mogelijke rente voor een persoonlijke lening. Ook als u geen ambtenaar bent, kunt u in het laagste risicoprofiel scoren als alle factoren gunstig zijn.

Wie kan geen geld lenen bij Ambtenarenlening?

Ambtenarenlening verstrekt alleen leningen aan mensen die in loondienst werkzaam zijn. Dat betekent dat zelfstandigen niet in aanmerking komen voor een lening van Ambtenarenlening. In het algemeen geldt dat geld lenen lastig en zelfs onmogelijk kan zijn als u een negatieve notering heeft bij Bureau Kredietregistratie (BKR) door bijvoorbeeld betalingsachterstanden.

Geld lenen bij Ambtenarenlening?

Weten of u geld kunt lenen bij Ambtenarenlening? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening