Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen bij DEFAM?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen bij DEFAM?

DEFAM is een kredietverstrekker die persoonlijke leningen verstrekt aan particulieren. Of u geld kunt lenen bij DEFAM hangt af van verschillende factoren. Uw persoonlijk situatie is daarin bepalend.

Bij het afsluiten van een lening, moeten kredietverstrekkers verschillende zaken controleren voor zij u een krediet mogen verstrekken. Niet alleen uw leeftijd, inkomen en dienstverband spelen een rol. Ook uw woon- en gezinssituatie zijn relevant bij het bepalen van uw leenmogelijkheden. Aan de hand van deze factoren beoordeelt DEFAM niet alleen of u lening kunt afsluiten, maar ook voor welk bedrag en tegen welke rente dit mogelijk is.

Leeftijd

Om geld te kunnen lenen bij DEFAM hanteert DEFAM leeftijdsgrenzen. Voor een DEFAM lening moet u minimaal 21 jaar zijn. U kunt een persoonlijke lening afsluiten tot en met 68 jaar en moet deze voor uw 75e verjaardag hebben afgelost.

Inkomen en dienstverband

Bij het afsluiten van een lening vraagt de bank altijd om een recente loonstrook. Uw salaris en het soort dienstverband zijn namelijk medebepalend voor uw leenmogelijkheden. Hoe meer u verdient, hoe makkelijker het zal zijn om geld te lenen. Ook een vast contract bij uw werkgever, maakt het eenvoudiger om een lening af te sluiten.

Woon- en gezinssituatie

Naast wat er maandelijks op uw rekening binnenkomt, kijkt DEFAM ook naar wat er uit gaat. Uw hypotheek of huur bepalen een groot deel van uw maandlasten. Een koopwoning wordt vaak als voordeel gezien ten opzichte van een huurhuis. Dit komt doordat woningeigenaren statistisch gezien betere betalers zijn en daardoor betrouwbaarder als het gaat om het nakomen van financiƫle verplichtingen.

Ook bekijkt DEFAM uw gezinssituatie. Voor een gezin met kinderen, rekent DEFAM met andere fictieve lasten dan voor een alleenstaande. Zo kan een stel zonder kinderen meer lenen dan een stel met kinderen. Dit geldt vaak ook voor alleenstaanden.

Andere leningen en BKR

Heeft u al andere leningen zoals een hypotheek, dan betrekt DEFAM deze in de mogelijkheden voor het afsluiten van een nieuwe lening. Hiervoor bekijkt DEFAM uw gegevens bij BKR. Hier staan al uw financiƫle verplichtingen geregistreerd, niet alleen andere leningen, maar bijvoorbeeld ook uw mobiele telefoonabonnement of private leasecontract.

DEFAM lening afsluiten via Ambtenarenlening

DEFAM biedt alleen leningen aan via tussenpersonen. Bent u ambtenaar of semiambtenaar, dan kunt u een DEFAM lening tegen de laagste rente van Nederland afsluiten bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening