Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen met een BKR-notering?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen met een BKR-notering?

Alle kredieten in Nederland worden geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie. Dit geldt niet alleen voor persoonlijke leningen en doorlopende kredieten, maar ook voor afbetalingsregelingen bij webwinkels, producten die u afbetaling koopt en bijvoorbeeld een private leasecontract. Wilt u een nieuwe lening afsluiten, dan is de kredietverstrekker verplicht uw gegevens te checken bij BKR. Hiermee wordt voorkomen dat u een lening afsluit terwijl dat niet verantwoord is en u in de problemen komt.

Een registratie bij BKR hoeft zeker geen belemmering te vormen voor het afsluiten van een lening. Zolang er naast uw huidige kredieten ruimte is voor een nieuwe lening, kunt u hier gebruik van maken. Het wordt pas een probleem als u met een negatieve codering bij BKR geregistreerd staat. Dat is het geval bij een betalingsachterstand. Een nieuwe lening afsluiten wordt dan een stuk lastiger of zelfs onmogelijk. Het risico dat u ook uw nieuwe lening niet of niet op tijd terugbetaalt, is dan immers een stuk groter.

Geld lenen bij Ambtenarenlening

Werkt u in het onderwijs, de zorg of bent u (semi)ambtenaar, dan kunt u bij Ambtenarenlening geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening