Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen met een dertiende maand?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen met een dertiende maand?

Een dertiende maand is een mooi extraatje bij uw salaris. Het geeft meer ruimte in uw financiƫn. Het maakt bovendien onderdeel uit van uw inkomen en telt daarom mee voor uw totale inkomsten bij het berekenen van uw leenmogelijkheden.

Dertiende maand voordelig voor lening

Zoals de naam al zegt is een dertiende maand een extra maand salaris. De dertiende maand is gelijk aan een bruto maandsalaris, zonder vakantietoeslag. Wilt u een lening afsluiten, dan kijkt de bank naar uw totale inkomen, inclusief vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en dertiende maand. Een dertiende maand biedt hiermee voordeel bij het maximale bedrag dat u kunt lenen.

Dertiende maand in IKB

In diverse cao’s bestaat de dertiende maand niet meer als zodanig, maar is deze verwerkt in het Individueel Keuzebudget (IKB). Voor de bank maakt het niet uit hoe dit extra inkomen heet, als het maar een vast gegeven is in uw inkomen. In het IKB gaat het dan om een percentage van het totale IKB. De bank kan hiermee eenvoudig het bedrag aan dertiende maand berekenen voor uw totale inkomensplaatje.

Dertiende maand als extra aflossing

U kunt uw dertiende maand ook gebruiken voor een extra aflossing. Kunt u het geld missen, dan bent u met een extra aflossing eerder van uw lening af. Zo biedt een dertiende maand zowel voordeel bij het aangaan van een lening als bij het aflossen van uw lening.

Geld lenen bij Ambtenarenlening

Als ambtenaar kunt u tegen de gunstigste rente lenen bij Ambtenarenlening. Wij nemen uw dertiende maand standaard mee in de berekening van uw leenmogelijkheden. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan en bekijk wat u kunt lenen.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening