Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen met een eindejaarsuitkering?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen met een eindejaarsuitkering?

Een eindejaarsuitkering levert u aan het einde van het jaar een extra inkomen. Ideaal voor wat extra ruimte in uw financiƫn. Omdat een eindejaarsuitkering onderdeel uitmaakt van uw inkomen, nemen banken dit mee bij de bepaling van uw maximale leencapaciteit. Een eindejaarsuitkering kan daarmee het verschil maken tussen wel en geen leenmogelijkheden.

Eindejaarsuitkering gunstig voor uw lening

Een eindejaarsuitkering bedraagt vaak een vast percentage van uw salaris. Dit bedrag neemt de bank mee in de berekening van uw totale inkomen. Naast uw salaris en eindejaarsuitkering, tellen ook uw vakantiegeld en een dertiende maand mee. Ontvangt u een eindejaarsuitkering, dan is dat dus gunstig voor de mogelijkheden voor een lening.

Eindejaarsuitkering in IKB

In steeds meer cao’s zijn verschillende inkomsten ondergebracht in het Individueel Keuzebudget (IKB). Uitkeringen als vakantiegeld en dertiende maand bestaan dan niet meer als losse bedragen, maar als onderdeel van het budget. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de eindejaarsuitkering voor rijksambtenaren. De eerdere 8,3 procent eindejaarsuitkering is nu opgenomen in het IKB. Banken nemen dit deel van het IKB mee in de berekening van wat u maximaal kunt lenen.

Uw lening bij Ambtenarenlening

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor een lening? Ambtenaren en semiambtenaren lenen tegen de laagste rente van Nederland bij Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte laat u direct zien hoe uw lening bij Ambtenarenlening eruit kan zien.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening