Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen met een VOF?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen met een VOF?

Bent u vennoot in een VOF en wilt u geld lenen voor een persoonlijk doel, dan is een persoonlijke lening daarvoor het aangewezen krediet. Hoewel het voor zelfstandigen lastiger kan zijn om geld te lenen, bieden steeds meer banken mogelijkheden voor zelfstandig ondernemers met een eenmanszaak, VOF of BV.

Geld lenen met een VOF

Is uw VOF al enkele jaren actief en lopen de zaken goed, dan zijn uw kansen voor een persoonlijke lening gunstig. Aan de hand van de resultaten van uw onderneming in de afgelopen drie jaar en uw inkomsten daaruit, kan de bank bepalen hoeveel u kunt lenen voor bijvoorbeeld de aanschaf van een camper of verduurzaming van uw woning. Heeft uw partner ook een stabiel inkomen, dan telt ook dat mee in de berekening.

Ook uw persoonlijke situatie speelt een rol

Hoewel de prestaties van uw VOF een belangrijke rol spelen bij de beoordeling van uw kredietaanvraag, zijn ook andere factoren van belang voor uw aanvraag. Zo kijkt de bank ook naar uw woonsituatie, de samenstelling van uw gezin en uw eventuele leenervaring. Alles bij elkaar bepaalt wat u kunt lenen en tegen welke rente.

Als zelfstandige geld lenen bij Ambtenarenlening

Ook als eigenaar van een VOF, eenmanszaak of BV kunt u een lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Is uw partner werkzaam als ambtenaar of semiambtenaar, dan leent u samen tegen de laagste rente van Nederland. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en wij informeren u over de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening