Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen voor een duurzame investering?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen voor een duurzame investering?

Wilt u een duurzame investering doen in uw woning? Dan kunt u deze investering zelf bekostigen, maar u kunt hier ook een lening voor afsluiten. Bij het afsluiten van een lening voor een duurzame investering, zijn er verschillende mogelijkheden.

Het voordeel van de persoonlijke lening

Als u een lening af wilt sluiten voor een duurzame investering in uw huis, bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen, dan kunt u kiezen voor een persoonlijke lening. Een groot voordeel van deze lening is dat deze fiscaal aftrekbaar is als de lening wordt gebruikt voor woningverbetering. De rente die u betaalt voor uw lening, kunt u van uw inkomstenbelasting aftrekken. Hierdoor dalen uw maandelijkse lasten.

Ook zijn er leningen die speciaal in het leven zijn geroepen voor duurzame investeringen in uw huis. Deze zogenaamde groene leningen worden door diverse banken en kredietverstrekkers aangeboden onder verschillende namen.

Uw investering financieren met uw hypotheek

U kunt er ook voor kiezen om de duurzame investering in uw huis met uw hypotheek te bekostigen. Dit is niet bij alle banken mogelijk, maar sommige kredietverstrekkers bieden wel de mogelijkheid om energiebesparende voorzieningen onder bepaalde voorwaarden in de hypotheek mee te nemen. Dit betekent dat u de duurzame investering in uw huis met uw hypotheek betaalt, simpelweg door deze lening iets te verhogen.

Wilt u uw duurzame investering financieren met uw hypotheek? Dan moet u deze vorm van financiering aanvragen bij uw hypotheekadviseur. Uw hypotheekadviseur voert een inkomenstoets uit, om te achterhalen hoeveel u extra mag lenen op het bedrag van uw hypotheek. Hou er rekening mee dat u voor de hogere hypotheek mogelijk weer naar de notaris en te maken krijgt met de bijbehorende notariskosten.

Duurzaam investeren met Ambtenarenlening

Als u kiest voor een persoonlijke lening, dan kunt u uw lening afsluiten bij een kredietverstrekker. Ambtenaren en semiambtenaren doen dat het voordeligst bij Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte geeft u gelijk inzicht in de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening