Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik geld lenen voor zonnepanelen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik geld lenen voor zonnepanelen?

Steeds meer mensen laten hun woning voorzien van zonnepanelen. Door zonnepanelen gebruikt u duurzame energie in huis en draagt u bij aan een beter milieu. Bijkomend voordeel: u bespaart op de lange termijn geld. Met zonnepanelen wekt u namelijk uw eigen energie op. Dit betekent dat u minder energie af hoeft te nemen bij uw energieleverancier of zelfs helemaal zelfvoorzienend kunt zijn.

Het enige nadeel van zonnepanelen is dat ze niet goedkoop zijn. Wilt u zonnepanelen aanschaffen, dan moet u hier een flink bedrag in investeren. Dat bedrag kunt u sparen, maar ook lenen.

Sparen of lenen?

U kunt het geld dat u nodig heeft voor uw zonnepanelen sparen of lenen. Als u het geld spaart, duurt het even voor u uw zonnepanelen kunt kopen. Wilt u op de korte termijn zonnepanelen aanschaffen? Dan kunt u hier een lening voor afsluiten. Wel duurt het langer om de kosten van uw zonnepanelen terug te verdienen als u een lening heeft afgesloten. U moet immers niet alleen de aanschafkosten van de zonnepanelen betalen, maar ook de rente van uw lening.

De persoonlijke lening

Wilt u zonnepanelen aanschaffen met geleend geld, dan is de persoonlijke lening een goede keuze. Het grote voordeel van deze lening is dat de betaalde rente fiscaal aftrekbaar is als u de lening voor uw woning gebruikt. Door de rente van de lening af te trekken, heeft u een lagere maandlast.

Speciale leningen voor zonnepanelen

Sommige kredietverstrekkers hebben speciale leningen voor zonnepanelen. Deze leningen zijn niet perse interessanter. Een speciale lening voor de aanschaf van zonnepanelen kan namelijk duurder zijn dan een persoonlijke lening. Of dit bij u ook het geval is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Zonnepanelen financieren met Ambtenarenlening

Ambtenaren en semiambtenaren kunnen hun zonnepanelen bij Ambtenarenlening financieren tegen de laagste rente van Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening