Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik meerdere leningen afsluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik meerdere leningen afsluiten?

Heeft u geld nodig dan kunt u geld lenen binnen uw financiële mogelijkheden. Zolang uw financiële situatie het toelaat, kunt u een of meer nieuwe leningen afsluiten naast een eventueel al lopende lening.

Hoeveel u in totaal kunt lenen hangt af van uw persoonlijke situatie en de daar op gebaseerde leencapaciteit.

Wel of niet meer leningen?

Naast uw leenmogelijkheden, is het verstandig u af te vragen of u meer leningen naast elkaar wilt hebben lopen. Over het algemeen geldt namelijk dat de rente lager is als het leenbedrag hoger is. In die zin is een grote lening goedkoper dan meerdere kleine leningen bij elkaar. Bovendien houdt u met een of enkele leningen meer overzicht over uw financiën dan wanneer u veel leningen op uw naam heeft staan. Heeft u al een lening en wilt u meer geld lenen, dan is het niet nodig een tweede lening naast de bestaande lening af te sluiten. U kunt ook de oude lening oversluiten naar een nieuwe hogere lening. Of dit aantrekkelijk is in uw situatie hangt af van de rente op uw huidige lening en de rente die u zou betalen over de nieuwe lening. Goed om te weten: u mag uw persoonlijke lening altijd kosteloos oversluiten.

Geld lenen tegen de laagste rente

Bent u werkzaam in de publieke sector, zoals bij de rijksoverheid, gemeente of in het onderwijs, dan komt u in aanmerking voor de laagste rente van Ambtenarenlening. Wij bekijken graag uw mogelijkheden voor het oversluiten van uw bestaande lening of het afsluiten van een of meerdere nieuwe leningen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening