Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn huidige auto inruilen voor een private leaseauto?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn huidige auto inruilen voor een private leaseauto?

Steeds meer mensen kiezen voor het leasen van een auto. Het is een zeer aantrekkelijke manier om auto te rijden. U hoeft immers het onderhoud niet zelf te betalen en u rijdt altijd een nieuwe auto. Veel mensen verkopen daarom hun eigen auto om over te stappen op een private leaseauto. Maar u kunt de eigen auto ook inruilen voor een leaseauto.

Eigen auto inruilen voor een leaseauto

Heeft u een eigen auto en bent u op zoek naar een leaseauto, dan kunt u bij de leasemaatschappij nagaan of het mogelijk is uw eigen auto in te ruilen voor een leaseauto. Dit scheelt u veel werk met een eigen verkoop en het kan u aardige voordelen opleveren. De leasemaatschappij taxeert uw auto en biedt vervolgens een prijs. Vervolgens neemt de leasemaatschappij de auto van u over en kunt u gaan leasen.

Verrekenen van een inruil

U kunt kiezen of u het bedrag voor uw eigen auto gestort wilt krijgen van de leasemaatschappij of dat zij dit verrekenen met de maandelijkse prijs. Ga voor u zelf goed na welke korting u dan krijgt en zorg dat u een goed beeld heeft van wat uw auto waard is. Dit helpt u bij het maken van een goede deal met de leasemaatschappij.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening