Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij ABN Amro oversluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij ABN Amro oversluiten?

Heeft u een doorlopend krediet of persoonlijke lening bij ABN Amro dan mag u deze oversluiten als u dat wilt. ABN Amro mag u hiervoor geen boete of andere kosten in rekening brengen. Dat oversluiten mag betekent nog niet dat het ook kan. Daarvoor is uw persoonlijke situatie van belang.

Kan mijn lening overgesloten worden?

Heeft u ergens anders een lagere rente gezien, dan is het heel aantrekkelijk om direct uw huidige lening over te laten sluiten. Maar het is nog niet gezegd of u ook voor die lagere rente in aanmerking komt. Dit kan alleen als uw situatie het toelaat. Bij het afsluiten van uw lening heeft de bank allerlei gegevens gecheckt en heeft u verschillende bewijsstukken aangeleverd zoals uw loonstrook en bankafschrift. Bij het oversluiten van een lening, bekijkt de bank uw situatie opnieuw. Is er niets veranderd, dan hoeft oversluiten geen probleem te zijn. Maar heeft u net een nieuwe baan of is er iets gewijzigd in uw woonsituatie, dan kan dat gevolgen hebben voor uw leenmogelijkheden. Is uw situatie gunstiger geworden doordat u een vaste baan heeft gekregen of meer bent gaan verdienen, dan is de kans reƫel dat u meer kunt lenen en dat de rente omlaag kan. Oversluiten kan dan een slimme keuze zijn.

Oversluiten naar Ambtenarenlening

Zeker wanneer uw situatie in positieve zin veranderd is, loont het om uw lening opnieuw onder de loep te nemen en te onderzoeken of u uw lening kunt oversluiten naar een goedkoper alternatief. Bent u ambtenaar (geworden) of werkt uw partner bij de overheid, in de zorg of het onderwijs, dan kunt u bij Ambtenarenlening een lening afsluiten tegen de laagste rente van Nederland. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening