Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij ABN Amro verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij ABN Amro verhogen?

Heeft u meer geld nodig dan uw huidige lening bij ABN Amro u biedt, dan kunt u ervoor kiezen een nieuwe hogere lening af te sluiten of een tweede lening naast uw bestaande lening af te sluiten. Welke optie u kiest, hangt af van uw eigen voorkeur en van de mogelijkheden. Een lening verhogen is helaas niet mogelijk. Dit betekent automatisch een nieuwe lening onder de dan geldende voorwaarden.

Op het moment dat u meer geld wilt lenen, zal de bank opnieuw uw situatie bekijken, zoals uw salaris, soort arbeidscontract, woon- en gezinssituatie en eventuele andere leningen op uw naam. Op basis van die gegevens maakt de bank een berekening hoe veel u kunt lenen. Is uw situatie gunstiger geworden ten opzichte van toen u uw huidige lening afsloot, dan kunt u meer lenen. De rente speelt hierbij ook een belangrijke rol. Is de rente gestegen dan leidt dat tot een hogere last en daardoor een lager bedrag dat u kunt lenen.

Nieuwe hogere lening of een tweede lening naast uw bestaande lening

Kunt u een hogere lening afsluiten, dan lost u hiermee uw huidige lening af en begint u met het terugbetalen van uw nieuwe lening. Of u voor deze optie kiest, zal onder meer afhangen van de rente. Voordeel van een hogere lening is dat de rente lager is dan bij een kleiner leenbedrag. Dat komt doordat banken werken met zogenaamde rentestaffels: hoe meer u leent, hoe lager de rente. Ook wanneer uw huidige lening al lang loopt, is de kans groot dat de rente inmiddels een stuk lager kan.

Is de rente in de tussentijd gestegen en hoger dan op uw huidige lening, dan kan het juist voordeliger zijn uw huidige goedkope lening te handhaven en een tweede lening af te sluiten voor het bedrag dat u extra wilt lenen. Het vergelijken van beide opties laat u zien in welke situatie het voordeligst uit bent.

Laagste rente bij Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan kunt u tegen de laagste rente van Nederland een lening afsluiten bij Ambtenarenlening. Het oversluiten van uw huidige lening bij ABN AMRO kost niets en levert u veel op als de lening goedkoper kan. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening