Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Ambtenarenlening verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Ambtenarenlening verhogen?

Een bestaande lening verhogen kan als uw persoonlijke situatie dat toelaat. U sluit de bestaande lening dan over naar een nieuwe hogere lening of u sluit een tweede lening af naast de bestaande.

Onderzoek de mogelijkheden

Als u extra wilt lenen kunt u een nieuwe hogere lening afsluiten of een tweede lening naast de bestaande lening afsluiten. In beide gevallen bekijkt Ambtenarenlening wat uw mogelijkheden zijn. U kunt een nieuwe lening afsluiten waar u wilt. De rente zal daarbij een belangrijke factor zijn. Ambtenaren betalen bij Ambtenarenlening de laagste rente van Nederland. Het loont daarom zeker om Ambtenarenlening in uw analyse mee te nemen.

Meer lenen tegen een lagere rente

Banken werken met rentestaffels. Dat betekent dat de rente afneemt, naarmate het leenbedrag toeneemt. Heeft u een lening van 20.000 euro en wilt u die verhogen naar 25.000 euro, dan kan dat gunstig zijn voor de rente die u moet betalen. U heeft dan meer te besteden tegen relatief lagere lasten. Eén hogere lening kan dan ook voordeliger zijn dan twee kleinere leningen.

Uw Ambtenarenlening verhogen

Als u uw bestaande lening bij Ambtenarenlening wilt verhogen, beoordeelt Ambtenarenlening aan de hand van uw huidige situatie wat er mogelijk is. Is uw inkomen veranderd of heeft u een andere baan gekregen, dan kan dat invloed hebben op uw leenmogelijkheden. Ook een verandering in uw gezins- of woonsituatie is voor de bank belangrijke informatie bij het bepalen van uw mogelijkheden. U moet daarom opnieuw relevante informatie aanleveren, zoals een recente loonstrook en bankafschrift.

Vrijblijvende offerte

Om te weten wat er mogelijk is in uw situatie, kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen bij Ambtenarenlening.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening