Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Bondora verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Bondora verhogen?

Of u uw persoonlijke lening bij Bondora nu met een klein of groot bedrag wilt verhogen, het verhogen van een persoonlijke lening bij Ambtenarenlening gaat snel en eenvoudig. Meer geld lenen kan wel door uw bestaande lening over te sluiten naar een hogere lening of een tweede lening af te sluiten voor het bedrag dat u extra wilt lenen.

Verhogen of een extra lening?

Bij Bondora kunt u terecht voor leningen tot 7.000 euro. Heeft u meer geld nodig, dan zult u al snel meer leningen bij deze kredietverstrekker moeten afsluiten. Dat is echter alleen aantrekkelijk als de huidige rente hoger is dan de rente op uw huidige lening. Bij een lagere rente is het meestal voordeliger om uw huidige lening over te sluiten naar een nieuwe lening met een hoger leenbedrag en een lagere rente.

Uw mogelijkheden bij Ambtenarenlening

Bij Ambtenarenlening kunt u een persoonlijke lening afsluiten tot een bedrag van 75.000 euro tegen de laagste rente van Nederland. Als u meer geld nodig heeft dan uw bestaande lening, kunt u ervoor kiezen deze lening over te sluiten naar een nieuwe hogere lening of een tweede lening naast de huidige lening afsluiten. Welke optie u kiest hangt af van de huidige rentestand en uw persoonlijke situatie. Kortgezegd is het voordeliger om een nieuwe lening af te sluiten als de rente op dit moment lager is dan op uw huidige lening. Is de rente juist gestegen, dan bent u goedkoper uit als u alleen voor het bedrag dat u extra nodig heeft een nieuwe lening afsluit. Zo behoudt u uw lage rente en betaalt u alleen over de nieuwe lening de hogere rente. Is uw persoonlijke situatie erg veranderd sinds het afsluiten van uw huidige lening dan kan het financiƫle plaatje voor een lening er ineens heel anders uitzien. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan om te zien wat in uw situatie de voordeligste optie is.

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening