Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Directa.nl oversluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Directa.nl oversluiten?

Een persoonlijke lening of doorlopend krediet mag u altijd kosteloos oversluiten naar een andere kredietverstrekker. Dat geldt ook voor uw lening bij Directa.nl. U kunt dus uw Directa.nl lening oversluiten zonder dat het u iets kost.

Waarom oversluiten?

Een veelgehoorde reden voor het oversluiten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet is een lagere rente. U wilt immers zo min mogelijk voor uw lening betalen. Heeft u ergens anders een lagere rente gezien, dan kunt u overwegen uw lening over te sluiten.

Kan ik oversluiten?

Hoewel aan oversluiten geen kosten verbonden zijn, moet het ook kunnen. Dat is afhankelijk van uw persoonlijke en financiƫle situatie. Aan de hand van onder andere uw inkomen, dienstverband en gezins- en woonsituatie beoordeelt de kredietverstrekker uw aanvraag. Is uw salaris gestegen of bent u gaan samenwonen, dan kunt u wellicht meer of tegen een lagere rente lenen dan in de oude situatie. Een nieuwe baan of alimentatieverplichting na een scheiding kan daarentegen negatief uitwerken op uw leenmogelijkheden. Het loont altijd de moeite om de mogelijkheden te onderzoeken. Leidt oversluiten voor u tot een gunstiger lening, dan handelt uw nieuwe kredietverstrekker de nieuwe lening voor u af.

Oversluiten naar Ambtenarenlening

Werkt u in het onderwijs, bij de overheid of in de zorg of is uw partner werkzaam in de publieke sector, dan kunt u uw lening voordelig oversluiten naar Ambtenarenlening. Als (semi)ambtenaar leent u bij Ambtenarenlening namelijk tegen de laagste rente van Nederland. Om te weten of uw lening ook goedkoper kan, vraagt u vrijblijvend een offerte aan op Ambtenarenlening.nl.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening