Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Directa.nl verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Directa.nl verhogen?

Heeft u meer geld nodig dan uw lopende lening bij Directa.nl, dan kunt u deze niet tegen dezelfde voorwaarden verhogen. Wel kunt u een tweede lening afsluiten voor het bedrag dat u extra nodig heeft of de huidige lening oversluiten naar een nieuwe, hogere lening.

Lenen tegen de actuele rente

U sluit een lening af tegen de dan geldende rente. In het verleden heeft u een lening afgesloten tegen een bepaalde rente. Deze kan hoger of lager zijn dan de rente die banken op dit moment hanteren. Wilt u uw lening verhogen, dan zal de bank u dit bedrag niet tegen dezelfde rente aanbieden als wat u voor uw huidige lening betaalt. Wel kan de bank u een nieuw voorstel doen met de voorwaarden die de bank op dat moment hanteert.

Tweede lening of oversluiten

U bepaalt zelf of u een tweede lening wilt afsluiten of dat u de huidige lening in zijn geheel met een extra bedrag oversluit naar een nieuwe lening. Die keuze zal sterk afhangen van de rentestand. Betaalt u nu 5 procent en bedraagt de huidige rente 7 procent, dan bent u voordeliger uit met een tweede lening zodat u de lage rente op de huidige lening behoudt. Betaalt u nu 7 procent en is de rente gezakt naar 5 procent, dan is het volledig oversluiten van de huidige lening een aantrekkelijkere optie.

Goedkoper lenen bij Ambtenarenlening

Voor het afsluiten van een tweede lening of het oversluiten van een lening bent u natuurlijk niet gebonden aan Directa.nl. Wellicht bent u ergens anders goedkoper uit. Ambtenaren en semiambtenaren lenen bij Ambtenarenlening tegen de laagste rente. Bent u of is uw partner ook werkzaam in de publieke sector, vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening