Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Findio verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Findio verhogen?

Heeft u meer geld nodig, dan kunt u ervoor kiezen uw bestaande lening te verhogen of een nieuwe lening af te sluiten. Of verhogen of een nieuwe lening mogelijk is en welke keuze het voordeligst is, hangt af van uw situatie.

Verhogen of een lening erbij?

Uw bestaande lening verhogen is relatief eenvoudig omdat Findio u al kent. Om te bekijken of u meer kunt lenen, zal Findio u vragen om uw meest recente gegevens, zoals een bankafschrift en loonstrook. Op basis van uw huidige gegevens beoordeelt de kredietverstrekker wat uw mogelijkheden zijn. Uw lening verhogen is aantrekkelijk als de rente op de nieuwe, hogere lening lager is dan op uw huidige lening. U sluit dan uw bestaande lening over naar een nieuwe lening met een hoger leenbedrag en betaalt over de volledige lening de lagere rente.

Heeft u een lening met een lage rente en is de rente in de tussentijd omhoog gegaan, dan kan het aantrekkelijker zijn om een nieuwe lening naast uw bestaande lening af te sluiten. Zo behoudt u uw lage rente en betaalt u alleen over de nieuwe lening een hoger tarief.

Wilt u veel extra lenen en is dat ook mogelijk, dan kan het voordeliger zijn uw bestaande lening over te sluiten naar een nieuwe hogere lening als de rente op deze nieuwe lening lager is dan op uw huidige lening. De rente daalt namelijk naarmate het leenbedrag toeneemt.

Lening oversluiten

U kunt er ook voor kiezen uw lening over te sluiten. Wellicht kan uw lening elders goedkoper. Zo zorgt u dat u nooit meer betaalt dan nodig is en oversluiten kost u niets. Bent u ambtenaar, dan is het goed mogelijk dat u goedkoper kunt lenen bij Ambtenarenlening. Ambtenaren lenen bij Ambtenarenlening tegen de laagste rente van Nederland. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden bij Ambtenarenlening op.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening