Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij ING oversluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij ING oversluiten?

Een bestaande lening oversluiten mag altijd. Banken mogen hier geen kosten voor rekenen. Ook uw ING lening kunt u dus oversluiten als u dat wilt. Hoewel oversluiten mag, moet het in uw situatie ook kunnen.

Lagere rente

Een lagere rente is een veelgehoorde reden voor het oversluiten van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Hiermee kunt u immers flink op uw leenlasten besparen. Het loont dan ook altijd de moeite om te laten bekijken of u uw lening kunt oversluiten naar een goedkoper alternatief.

Is oversluiten mogelijk?

Of uw lening overgesloten kan worden is afhankelijk van uw persoonlijke en financiƫle situatie. De kredietverstrekker bekijkt opnieuw uw situatie. Zijn er wijzigingen in uw inkomen of is uw woon- of gezinssituatie veranderd, dan kan dat invloed hebben op uw leenmogelijkheden. Bent u meer gaan verdienen of gaan samenwonen, dan kunt u wellicht meer of tegen een lagere rente lenen dan in de oude situatie. Bent u net van baan veranderd of inmiddels gescheiden en heeft u een alimentatieverplichting voor uw ex-partner en/of kinderen, dan kan dat juist negatief uitpakken voor de rente en leenmogelijkheden.

Oversluiten naar Ambtenarenlening

Werkt u in het onderwijs, bij de overheid of in de zorg of is uw partner werkzaam in de publieke sector, dan kunt u bij Ambtenarenlening geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Om te weten of u ook goedkoper kunt lenen bij Ambtenarenlening, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen op Ambtenarenlening.nl.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening