Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij ING verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij ING verhogen?

Een bestaande ING lening verhogen door er een bedrag aan toe te voegen, kan niet. Wel kunt u meer lenen door een nieuwe lening af te sluiten met een hoger leenbedrag of een extra lening naast uw bestaande lening af te sluiten. Welke keuze het voordeligst is, hangt af van de rente op uw bestaande lening, de rente op dit moment en uw eigen financiƫle situatie.

Wanneer is een hogere lening de beste keuze?

Een nieuwe hogere lening afsluiten is gunstig als de huidige rente ten opzichte van uw oude lening lager is. U kunt uw nieuwe lening dan afsluiten tegen een lagere rente en bent zo goedkoper uit. Daar komt bij dat de rente lager wordt naarmate het leenbedrag toeneemt. De bank maakt namelijk voor een kleine lening dezelfde kosten als voor een hoge lening. Daarom is een hogere lening voor de bank in verhouding goedkoper. De bank kan u daardoor een lagere rente vragen. Loopt uw lening al wat langer, dan is de kans groot dat de rente inmiddels lager is. De rente is de laatste jaren namelijk behoorlijk gedaald.

Toch liever een tweede lening?

Heeft u al een lening tegen een lage rente en ligt de rente momenteel hoger, dan is het voordeliger om uw goedkope lening te behouden en voor het bedrag dat u extra nodig heeft een nieuwe lening af te sluiten. Daalt de rente weer, dan kunt u deze lening altijd kosteloos oversluiten naar een goedkopere lening.

Kan ik meer lenen?

Of u meer kunt lenen dan wat u nu heeft uitstaan, hangt af van uw financiƫle situatie. Bent u meer gaan verdienen of bent u in de tussentijd getrouwd, dan kunnen uw leenmogelijkheden gunstiger geworden zijn. De kans is dan groot dat u meer kunt lenen. Andersom kan uiteraard ook. Als u net een nieuwe baan heeft met een tijdelijk contract of onlangs bent gescheiden, zijn de voorwaarden voor een nieuwe lening minder gunstig. Het is dan maar de vraag of u meer kunt lenen en of dit tegen een aantrekkelijke rente kan.

Goedkoper lenen bij Ambtenarenlening

Als (semi)ambtenaar leent u bij Ambtenarenlening tegen de laagste rente van Nederland. Het loont dan ook om te kijken of uw huidige ING lening goedkoper kan bij Ambtenarenlening. Met een vrijblijvende offerte weet u gelijk wat uw mogelijkheden zijn.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening