Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Interbank verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Interbank verhogen?

Wat de mogelijkheden zijn voor het verhogen van uw Interbank lening hangt af van de soort lening en van uw persoonlijke situatie.

Doorlopend krediet stopgezet

Interbank heeft per 1 mei 2020 alle doorlopende kredieten opgezegd. Een nieuw Interbank doorlopend krediet afsluiten of een bestaand krediet verhogen is daarom niet meer mogelijk. Heeft u een persoonlijke lening, dan kunt u deze oversluiten naar een hogere lening als uw situatie dat toelaat. Is uw bestaande lening lager dan wat u maximaal kunt lenen, dan zijn er mogelijkheden voor een hogere lening.

Uw Interbank lening verhogen via Ambtenarenlening

Interbank werkt uitsluitend met kredietbemiddelaars. U heeft de lening destijds ook via een tussenpersoon afgesloten. Om te weten wat de mogelijkheden zijn voor een hogere lening, neemt u contact op met uw tussenpersoon. Bent u ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan loont het om uw leenmogelijkheden te bekijken bij Ambtenarenlening. Als (semi)ambtenaar sluit u uw Interbank lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Kan ik meer lenen?

Uw tussenpersoon bekijkt aan de hand van uw persoonlijke situatie wat uw leenmogelijkheden zijn. Het gaat dan onder andere om uw huidige inkomen, uw woon- en gezinssituatie, maar ook eventuele andere leningen op uw naam hebben invloed op uw leencapaciteit.

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening