Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening

Om gratis een offerte van Ambtenarenlening aan te vragen, klik hier.

Kan ik mijn lening bij Lender & Spender oversluiten?

U mag kosteloos uw lening van de ene kredietverstrekker oversluiten naar de andere. Ook uw lening bij Lender & Spender kunt u zonder problemen oversluiten naar de lening van uw keuze.

Kan ik mijn lening oversluiten?

Bij het oversluiten van de ene lening naar de andere, wordt opnieuw uw financiële situatie beoordeeld. De bank vraagt u dan om een recente loonstrook en bankafschrift. Op basis van uw huidige situatie kan de bank of kredietverstrekker bekijken of u geld kunt lenen, hoeveel en tegen welke rente. Heeft u uw huidige lening afgesloten in een tijd die gunstiger voor u was, dan kan het zijn dat u nu niet meer een zelfde bedrag kunt lenen of alleen tegen een hogere rente. Andersom kan natuurlijk ook. Wellicht is de rente nu lager en biedt uw persoonlijke situatie meer mogelijkheden. Kiezen voor een goedkopere lening is dan een slimme keuze.

Uw lening oversluiten?

Als u uw lening bij Lender & Spender wilt oversluiten, kunt u dit regelen via de bank of kredietverstrekker waar u uw nieuwe lening wilt onderbrengen. Zij zorgen er dan voor dat uw huidige lening wordt afgelost waarna u de nieuwe lening gaat terugbetalen.

Om te profiteren van de laagst mogelijke rente kunt u als ambtenaar of semiambtenaar uw lening oversluiten naar Ambtenarenlening. Wij bekijken graag de mogelijkheden voor u. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.