Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Lloyds verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Lloyds verhogen?

Is uw huidige lening niet meer toereikend en wilt u meer lenen, dan kunt u er voor kiezen uw lening over te sluiten naar een nieuwe hogere lening of naast uw huidige lening een tweede lening af te sluiten. Een bestaande lening verhogen is niet mogelijk.

Kiest u ervoor uw bestaande lening over te sluiten naar een hogere lening of sluit u liever een tweede lening af naast de lening die u al heeft? Welke keuze het meest voordelig is, hangt af van de rente op uw huidige lening en de rente op een nieuw af te sluiten lening. Ook speelt uw eigen financiële situatie een belangrijke rol.

Uw lening oversluiten

Een persoonlijke lening mag altijd kosteloos worden overgesloten. Wilt u meer lenen, dan kunt u uw lening dus eenvoudig en zonder kosten oversluiten naar een lening met een hoger leenbedrag. Het voordeel hiervan is dat de rente vaak lager is bij een hoger leenbedrag. Dat heeft te maken met de zogenaamde rentestaffels waar banken mee werken. Toch is oversluiten niet altijd de voordeligste keuze als u meer geld wilt lenen. Om een goede keuze te maken vergelijkt u de rente van uw huidige lening met de rente die u betaalt als u een nieuwe lening afsluit. Is uw huidige rente lager, dan is het voordeliger om uw bestaande lening te laten doorlopen en een nieuwe lening af te sluiten voor het bedrag dat u aanvullend nodig heeft. Zo behoudt u uw lage rente en betaalt u over een lager bedrag de hogere rente.

Een lening naast uw bestaande lening afsluiten

Is de rente op persoonlijke leningen gestegen sinds u uw huidige lening heeft afgesloten, dan is het het voordeligst om voor het bedrag dat u extra nodig heeft een extra lening af te sluiten. Zo behoudt u de lage rente op uw huidige lening. Daalt de rente later weer, dan kunt u uw duurdere lening altijd kosteloos oversluiten naar een lagere rente.

Wat zijn uw mogelijkheden?

Of een hogere of tweede lening mogelijk is, hangt af van uw persoonlijke financiële situatie. Als uw inkomen is gestegen of als u van een huurhuis naar een koopwoning bent verhuisd, kan geld lenen gunstiger voor u zijn geworden doordat u meer of tegen een lagere rente kunt lenen. Is uw financiële situatie er juist minder rooskleurig uit gaan zien, dan kan een nieuwe lening minder gunstig uitpakken. Voor het afsluiten van een nieuwe of tweede lening heeft de bank dan ook uw recente gegevens nodig om te beoordelen wat uw mogelijkheden zijn.

Geld lenen tegen de laagste rente

Als (semi)ambtenaar sluit u uw nieuwe of tweede lening tegen de laagste rente van Nederland af bij Ambtenarenlening. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor uw leenmogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening