Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Rabobank oversluiten?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Rabobank oversluiten?

Als u dat wilt, mag u uw lening oversluiten van de ene naar de andere kredietverstrekker. Als reden hiervoor wordt vaak de rente genoemd. Een lagere rente kan flink schelen op uw maandelijkse leenbedrag. De rente bepaalt immers een groot deel van wat u maandelijks moet betalen.

Ook kan het zijn dat u niet tevreden bent over uw kredietverstrekker en daarom uw lening wilt oversluiten naar een andere bank.

Uw lening oversluiten

Als u uw Rabobank lening wilt oversluiten, neemt u contact op met uw nieuwe kredietverstrekker. Als uw situatie het toelaat, regelt uw nieuwe bank dat uw oude lening wordt afgelost en ontvangt u een nieuwe lening.

Wilt u uw lening oversluiten om een lagere rente te krijgen, dan loont het om verschillende kredietverstrekkers met elkaar te vergelijken. Welke rente u uiteindelijk betaalt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Ook zal de ene bank wellicht strenger zijn dan de ander. Hier kan dan wel een lagere rente tegenover staan.

Oversluiten naar Ambtenarenlening

Bent u ambtenaar of semiambtenaar dan kunt u bij Ambtenarenlening geld lenen tegen de laagste rente van Nederland. Dat komt doordat ambtenaren bekend staan als de meest betrouwbare betalers met de minste achterstand op een lening. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening