Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij Rabobank verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij Rabobank verhogen?

Wilt u uw Rabobank lening verhogen, dan heeft u twee mogelijkheden: uw huidige lening oversluiten naar een nieuwe hogere lening of een tweede lening afsluiten naast uw bestaande lening. Een lening verhogen betekent dus eigenlijk dat u een nieuwe lening afsluit. Het is niet mogelijk om uw huidige lening te verhogen tegen de voorwaarden van uw bestaande lening. De bank zal namelijk opnieuw uw situatie bekijken om te zien of u meer geld kunt lenen. Kan dat, dan doet de bank u een voorstel tegen de dan geldende rente.

Lening oversluiten naar hogere lening

Wilt u meer geld lenen, dan bekijkt de bank aan de hand van uw gegevens of u meer kunt lenen. Factoren die daarvoor bepalend zijn, zijn naast uw inkomen en dienstverband onder meer ook uw woon- en gezinssituatie. Daarnaast spelen eventuele andere leningen op uw naam een rol.

Het voordeel van één grote lening is dat u profiteert van een lagere rente. Banken werken namelijk met rentestaffels. Zo ligt de rente bij leningen boven de €25.ooo euro lager dan bij een lening tot €25.000. Het kan daarom lonen om net iets meer te lenen dan u nodig heeft, mits u meer kunt lenen. Het bedrag dat u niet nodig heeft, mag u gelijk weer aflossen. Op die manier profiteert u toch van de lagere rente terwijl u niet meer leent dan u nodig heeft.

Tweede lening afsluiten

Heeft u al een lening met een lage rente dan kan het aantrekkelijk zijn om voor het bedrag dat u extra nodig heeft een tweede lening af te sluiten. Zo behoudt u uw huidige lage rente. Ligt de rente nu echter lager, dan is die optie juist minder gunstig. De rente is de afgelopen jaren flink gedaald. Heeft u een oudere lening, dan is de kans groot dat uw lening inmiddels een stuk goedkoper kan. Uw huidige lening oversluiten is dan aantrekkelijker.

Ambtenaren lenen tegen de laagste rente

Ambtenaren staan bekend als de beste betalers. Daardoor kunnen zij tegen de laagste rente geld lenen. Bent u zelf ambtenaar of werkt uw partner in de publieke sector, dan kunt u uw Rabobank lening tegen een lagere rente oversluiten naar Ambtenarenlening. Een vrijblijvende offerte geeft u direct inzicht in de mogelijkheden.

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening