Let op! Geld lenen kost geld
Ambtenarenlening logo
Home > Kan ik mijn lening bij RegioBank verhogen?
Ambtenarenlening
Ambtenaren kunnen het goedkoopst lenen bij Ambtenarenlening.
  • Geld lenen tegen de laagste rente
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
  • Snel en eenvoudig geregeld

Kan ik mijn lening bij RegioBank verhogen?

RegioBank biedt diverse financiƫle producten aan particulieren en ondernemers. In het verleden kon u als consument onder andere een persoonlijke lening afsluiten bij deze bank. RegioBank is echter al enige tijd gestopt met consumptief krediet. Dat betekent dat uw huidige lening doorloopt totdat u deze volledig heeft afgelost, maar dat u geen nieuwe lening meer kunt afsluiten. Ook kunt u uw lening niet verhogen.

Persoonlijke lening kan niet verhoogd worden

Als u meer geld nodig heeft dan uw huidige lening biedt, kunt u uw bestaande lening niet verhogen. Een persoonlijke lening kan namelijk niet verhoogd worden. Wel kunt u voor het bedrag dat u nodig heeft een nieuwe lening afsluiten of de huidige lening oversluiten naar een nieuwe lening met een hoger leenbedrag. Loopt uw huidige lening bij RegioBank, dan kunt u naast deze lening een tweede lening afsluiten bij een andere kredietverstrekker. Kiest u ervoor de huidige lening over te sluiten, dan wordt de volledige lening bij RegioBank afgelost met een nieuwe lening bij een andere bank. Met de laagste rente voor ambtenaren en semiambtenaren, is Ambtenarenlening hiervoor een goed alternatief.

Tweede lening of lening oversluiten?

Of u kiest voor een tweede lening naast uw lening bij RegioBank of voor een volledig nieuwe lening met een hogere leensom, zal mede afhangen van de rente. Heeft u uw RegioBank lening afgesloten tegen een lagere rente dan de huidige marktrente, dan bent u waarschijnlijk voordeliger uit als u deze lening door laat lopen en alleen voor het extra geld dat u nodig heeft een tweede lening afsluit. Is de rente nu juist een stuk aantrekkelijker, dan lijkt oversluiten de beste keuze. U betaalt dan een lagere rente over het volledige bedrag van zowel de oude lening als het bedrag dat u meer wilt lenen. Bij een vergelijkbare rente, is het aantrekkelijk om te bekijken wat voordeliger is. Hoe meer u leent, hoe lager de rente. Kiest u voor een volledig nieuwe lening, dan kunt u hiermee voordeliger uit zijn dan met twee losse leningen. Komt u met de nieuwe lening namelijk boven een bepaald bedrag, een zogenaamde rentetrap, dan is de kans groot dat de rente lager ligt dan op twee kleinere leningen.

Een tweede of nieuwe lening bij Ambtenarenlening

Wilt u ook meer lenen of uw lening bij RegioBank oversluiten? U kunt bij Ambtenarenlening altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw persoonlijke mogelijkheden.

 

 

 

Ambtenarenlening aanvragen?

Binnen 5 minuten aangevraagd

© Copyright 2024, Ambtenarenlening